Systemadministrator med sikkerhedserfaring indenfor Cloud og Compliance.

Har du lyst til at være en del at et dynamisk team, der står sammen om at løse hverdagens opgaver og finde løsninger til morgendagens? Så skal du læse videre.

I Gyldendal er du sikret et arbejde med mening. Vores ambition daterer tilbage til vores etablering for lidt over 250 år siden. Vi vil hjælpe med at danne og uddanne Danmark og danskerne. Denne ambitiøse agenda kommer ikke for en dag uden en god mængde IT og digital interaktion med brugere. Vi er meget ydmyge ift. de data det genererer samt hvordan de bliver brugt. Derfor vil vi gerne skærpe vores infrastrukturelle kompetencer indenfor IT-sikkerhed. Her kommer du ind i billedet. Du skal hjælpe os med at forvalte dette IT sikkerhedsansvar ud fra din grundige viden og erfaring indenfor infrastruktur og CIS kontroller.

Vi søger en erfaren systemadministrator med operationel erfaring indenfor IT-sikkerhed til vores velfungerende og travle IT-operations afdeling.

Hvorfor er det spændende at arbejde i vores infrastruktur-team?
Vi har en bred berøringsflade med forretningen, og sætter en ære i at hjælpe med at løse store og små ting i organisationen. Vi arbejder med teknologi, som rykker ved grænserne for, hvordan en moderne infrastruktur er strikket sammen. Her spiller vores private cloud i Nutanix en vigtig rolle. Vi er et team på 3 medarbejdere, hvor omgangstonen er hyggelig og familiær og vi spiller godt sammen. I hele IT-afdelingen er vi 55 medarbejdere.

Om jobbet
Rollen som systemadministrator kræver erfaring med at kunne skabe stabil drift og samtidig understøtte forretningen med forbedrende tiltag. Du kommer samtidig til at spille en afgørende rolle i vores konstante mål om forbedringer indenfor OnPremise- og cloudsikkerhed. Du vil være en nøgleperson, når vi kigger dybere ind i CIS kontrollerne – arbejdet vil både indbefatte implementering samt drift af de forskellige sikkerhedsløsninger i samarbejde med infrastrukturafdelingen. Du skal være med til at sikre at Gyldendal har en tidssvarende og velfungerende sikkerhedsprofil, hvor du her kommer til at arbejde med en infrastruktur, som både består at public clouds, men også en moderne Nutanix HCI private cloud. Du kommer derfor til at arbejde med OnPremise serverdrift, IaaS, SaaS samt PaaS, netværk, IT-sikkerhed og meget mere. Du vil også indgå i projekter og samarbejde med resten af IT-afdelingen om at skabe nye løsninger, med fokus på IT-sikkerheden. Vi forsøger at tilpasse vores ansvarsområder efter ambitioner og interesser, behov og kvalifikationer.

Vi forventer, at du:
 • har erfaring med at øge og systematisere sikkerhedstiltag i en infrastruktur (Cloud/OnPremise)
 • har erfaring med at arbejde med kontroller og KPI’er enten fra ISO 27002 eller CIS20
 • vil videreudvikle Gyldendals sikkerhedsniveau, processer og procedurer
 • har solid erfaring med en bred vifte af Microsoft teknologier, herunder Windows Server og klienter, Active Directory, IIS, Azure og Office 365
 • kan arbejde struktureret og selvstændigt med IT-kontroller og dokumentation
 • er god til at samarbejde og interesserer dig for dine kollegaer
Det vil være en fordel hvis du har:
 • erfaring med whitelistning af hardware/software, incident response og adgangsstyring
 • erfaring med server virtualisering
 • erfaring med zero-trust arkitektur
 • kendskab til GDPR
 • erfaring med IT-revision og ISAE3000
 • en general forståelse for overvågning og netværk
Vi tilbyder:
 • en varieret hverdag med mange forskellige typer af teknologier og opgaver
 • et spændende og udviklende job, hvor du i høj grad kan være med til at påvirke din hverdag
 • en plads i en afdeling, der tager fælles ansvar for at løse de mange forskelligartede opgaver
 • et positivt arbejdsmiljø med stor arbejdsglæde
 • højt til loftet, humor, grin og en familiepræget omgangstone
I Gyldendal har vi store ambitioner om at spille en aktiv rolle i at danne og uddanne. Det er en ambition, der samler os som organisation, og gør det interessant at stå op og gå på arbejde.   

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-driftschef Thomas Knappe på telefon: 23632906.

Din ansøgning
Ansøg hurtigst muligt, vi afholder samtaler løbende. Tiltrædelse d. 1. oktober 2021 eller snarest muligt.
Ansøg
Del i dit netværk

Om Gyldendal
Gyldendal blev grundlagt i 1770 og er dermed landets ældste og største forlag. Gyldendal A/S tæller også datterselskaberne MentorDanmark, MentorNorge (Norge), Word Audio Publishing (Sverige), Chapter og Publizon.
I Gyldendal får du en alsidig og kreativ arbejdsplads med mange forskellige medarbejderprofiler. Det fælles kendetegn på tværs af organisationen er en høj grad af arbejdsrelateret stolthed såvel som indlevelse og engagement i arbejdet samt en menneskeorienteret tilgang – og sidst men ikke mindst en stor kærlighed til bøger.
Du får din daglige gang i Klareboderne i indre København i Gyldendals historiske lokaler, som huser ca. 380 medarbejdere. I hele koncernen er vi omkring 600 ansatte.
Frist: Hurtigst muligt
Kontaktperson:
Thomas Knappe Driftschef | Head of IT Operations
Kan kontaktes på: 23632906
Område: IT
Gyldendal A/S
Klareboderne 3, DK-1115 København K
CVR NR: 58 20 01 15
Powered by Emply