Sitecore specialist / .NET udvikler til IT udviklingsteam i København eller i Sønderborg

Vil du være med til at vedligeholde og videreudvikle vores store portefølje af fagsystemer til bl.a. grundskoleområdet i vores nyoprettede enhed, Gyldendal Uddannelse Digital? Og kunne du tænke dig derigennem at bidrage til at udvikle markedsledende digitale undervisningsmaterialer? Så er stillingen som Sitecore specialist / .NET udvikler noget for dig!

 

Gyldendal Uddannelse udvikler og producerer undervisningsmaterialer til stort set alle dele af undervisningsbranchen i Danmark. Vores IT-værktøjer spænder vidt og understøtter produktion af undervisningsmaterialer til grundskolen, ungdomsuddannelserne, samt de videregående uddannelser. Vi er hele tiden i gang med at udvikle nye værktøjer, samt modernisere og videreudvikle vores eksisterende produkter.  

 

I Gyldendal Uddannelse Digital har vi to udviklingsteams, hvis formål er samle og konsolidere Gyldendals udvikling af IT-værktøjer til digitale udgivelser. Det team, der arbejder med Sitecore, er placeret i København og i Sønderborg.

 

Teamet og din rolle 
Du kommer til at indgå i det ene af to udviklingsteams, der har til huse i København og Sønderborg, men du vil også komme til at arbejde sammen med kollegaer i Aarhus.  Sammen med kompetente og dygtige UX-, frontend- og backend-udviklere kommer du til at spille en helt central rolle, når nuværende systemer skal vedligeholdes og videreudvikles. Strategien for fremtidens systemer er lagt, og også her får vi brug for dine solide kompetencer indenfor Sitecore.

  

Vores produktportefølje er stor, og selvom du er erfaren i Sitecore og .NET udvikling, kan du forvente en stor udfordring med at lære vores fagsystemer at kende. Her har du de bedste kollegaer i vores UX-teams, IT-udviklere som dig, erfarne systemarkitekter, og kollegaer, der er tæt på fagredaktører.

 

Vi arbejder med agile processer for at understøtte en hverdag bestående af udvikling og drift. Omgangstonen er fri og kombinerer det kollegiale og uformelle med det fokuserede og produktive. Derudover har vi god fleksibilitet i forhold til arbejde og privatliv, en attraktiv frokostordning og helst en fest eller socialt arrangement i kalenderen.

 

Om dig 
Du har en virkelig solid erfaring med Sitecore – vi bruger især CMS-delen af Sitecore. Er du nysgerrig på vores Sitecore løsninger, er du velkommen til at kontakte os.

Ud over det, så tæller det bare positivt, hvis du kan nikke til flere af nedenstående kompetencer:

  •  .NET Core
  • Blazor
  • CSS
  • Angular og/eller React
  • SQL Server - (TSQ, DB Modelling)
  • Web-teknologier og web services
  • Security-by-design
  • DevOps, Scrum og Git
  • En holdning til hvad er god kode, og kan skrive kode af høj kvalitet

Du trives i et miljø, hvor du som IT-udvikler deltager i workshops, og er opsøgende på afklaringer, som du med din tekniske viden kan se, giver de bedste løsninger for vores brugere.

 

Vil du vide mere? 
Har du lyst til at vide mere om os, eller har du uddybende spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte: Teamleder Jeppe Steen Jensen på jsj@gyldendal.dk eller på telefon 5131 9395 eller udviklingschef Lars Hermann Miss på gulm@gyldendal.dk eller på telefon 5199 9191. 

 

Din ansøgning

Som specialist viser dit CV dine kompetencer. Send derfor gerne dette med en kort ansøgning og dine forventninger til løn.
 

Vi mangler dig allerede, så tiltrædelse er snarest muligt. 
 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Ansøg
Del i dit netværk

Om Gyldendal
Gyldendal blev grundlagt i 1770 og er dermed landets ældste og største forlag. Gyldendal A/S tæller også datterselskaberne MentorDanmark, MentorNorge (Norge) og Word Audio Publishing (Sverige).
I Gyldendal får du en alsidig og kreativ arbejdsplads med mange forskellige medarbejderprofiler. Det fælles kendetegn på tværs af organisationen er en høj grad af arbejdsrelateret stolthed såvel som indlevelse og engagement i arbejdet samt en menneskeorienteret tilgang – og sidst men ikke mindst en stor kærlighed til bøger.
Du får din daglige gang i Klareboderne i indre København i Gyldendals historiske lokaler, som huser ca. 380 medarbejdere. I hele koncernen er vi omkring 600 ansatte.
Frist: Hurtigst muligt
Kontaktperson:
Jeppe Steen Jensen Teamleder
Kan kontaktes på: jsj@gyldendal.dk eller 5131 9395
Område: GU Digital
Gyldendal A/S
Klareboderne 3, DK-1115 København K
CVR NR: 58 20 01 15