Gyldendals bogklubber søger webjournalist

Elsker du at kommunikere hurtigt, præcist, fængende og med stort overskud på alle digitale platforme? Er struktur og arbejde på tværs af teams nøgleord for dig? Er du typen, der spreder god stemning i rummet? Så er det måske dig, vi mangler?

Du skal have en stærk og korrekt pen og tænke i konvertering og permissions fra du møder ind om morgenen til du går hjem. Er du samtidig vild med bøger og fuld af ideer til, hvordan man bedst kommunikerer til vores medlemmer mellem 0-99 år i alle dele af Danmark – ja, så kan du blive vores nye kollega.

Som webjournalist får du ansvar for at sikre, at bogklubbernes mange websites altid er opdaterede med præcise, SEO-venlige og letforståelige tekster om alt fra vores nyeste udgivelser til, hvordan man bliver medlem og bestiller månedens bog. Samtidig kommer du med afsæt i dit webarbejde til at varetage produktion af nyhedsmails til vores 100.000 medlemmer og bidrage til produktionen af historier til vores social media kanaler.

Du bliver en del af Gyldendals bogklubber, der er koncernens omdrejningspunkt inden for arbejdet med loyalitetsklubber, kunde- og markedsforståelse, og som varetager den direkte kundekontakt med særligt fokus på direkte salg af bøger og merchandise, der understøtter læseoplevelsen.

I bogklubberne er vi ca. 35 medarbejdere. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med redaktører, grafikere, det digitale team og den digitale indholdsredaktion, der blandt andet varetager driften af Gyldendal Stream og børneapp’en Gyldendalen.

Dine primære arbejdsopgaver:
 • Ansvarlig for at bogklubbernes websites hver dag er opdateret med inspirerende og præcise tekster med særligt fokus på SEO og konvertering.
 • Ansvarlig for at teksterne spiller sammen med og udnytter det content, der produceres i regi af den digitale indholdsredaktion.
 • Produktion af tekst til nyhedsbreve og sociale media.
 • Koordinere og varetage deling af indhold på tværs af platforme.
 • Uddanne redaktører til at skrive SEO-tekster, sørge for at indhold altid er opdateret så det sikrer den bedste konvertering.
 • Bidrage til planlægning og udarbejdelse af digitale kampagner i samarbejde med redaktion, marketing og salg.

Vi forventer at du:
 • Er journalist, kommunikations- eller marketinguddannet og har min. 2 års erfaring med tekst- og indholdsproduktion på tværs af både kanaler og formater.
 • Har en udpræget sans for at kommunikere til forskellige målgrupper og segmenter.
 • Skriver godt, SEO-venligt og bruger performance, analyser og data til at understøtte arbejdet.
 • Er vant til at tænke og arbejde kommercielt og trives med at skabe salgsmotiverende indhold.
 • Har solid erfaring i at arbejde i CMS systemer (gerne Sitecore) og Facebook Business Manager. Hvis du også har kendskab til marketing automation systemer, er det et plus.
 • Er superbruger i Google Analytics og kender ord som UTM og CRO.
 • Er vant til at tænke i det samlede visuelle udtryk, hvad enten det er digitalt eller på print.
 • Er initiativ- og idérig i udviklingen af relevant og interessant indhold.
 • Arbejder engageret både med korte deadlines, men også rutineopgaver.

Vi tilbyder:
En fuldtidsstilling på Gyldendals alsidige og kreative arbejdsplads med mange forskellige medarbejderprofiler. Du bliver en del af en virksomhed med en stolt historie, men også af en forretning som er under stor forandring og med mulighed for at præge retningen i fællesskab med engagerede kolleger. Omgangstonen er uformel, og vi gør en dyd ud af at have det sjovt, også når vi har travlt.

Vil du vide mere om stillingen?
Så er du velkommen til at kontakte redaktionschef Rasmus Navntoft på hverdage mellem kl. 9-17 på rnp@gyldendal.dk eller 30707008.

Din ansøgning
Ansøg senest 16. maj 2021. Ansættelse fra 1. juli 2021.
Inkluder evt. eksempler på relevant materiale, du kunne have lyst til at vise os.
 
Ansøg
Del i dit netværk

Om Gyldendal
Gyldendal blev grundlagt i 1770 og er dermed landets ældste og største forlag. Gyldendal A/S tæller også datterselskaberne MentorDanmark, MentorNorge (Norge), Word Audio Publishing (Sverige), Chapter og Publizon.
I Gyldendal får du en alsidig og kreativ arbejdsplads med mange forskellige medarbejderprofiler. Det fælles kendetegn på tværs af organisationen er en høj grad af arbejdsrelateret stolthed såvel som indlevelse og engagement i arbejdet samt en menneskeorienteret tilgang – og sidst men ikke mindst en stor kærlighed til bøger.
Du får din daglige gang i Klareboderne i indre København i Gyldendals historiske lokaler, som huser ca. 380 medarbejdere. I hele koncernen er vi omkring 600 ansatte.
Frist:
Kontaktperson:
Rasmus Navntoft Pedersen Redaktionschef
Kan kontaktes på: rnp@gyldendal.dk eller 30707008.
Område: Gyldendal Forlag
Gyldendal A/S
Klareboderne 3, DK-1115 København K
CVR NR: 58 20 01 15
Powered by Emply